Ruilen & retourneren— Susan Amsterdam Doorgaan naar artikel
Gratis verzending v.a. €20 in Nederland & België!
Gratis verzending v.a. €20 in Nederland & België!

Ruilen & retourneren

Ruilen of retourneren?

Let op: Retourkosten zijn voor eigen rekening

Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen draagsporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om is beschadigd.

LET OP! Een retourzending dient eerst gemeld te worden zodat wij aanvullende instructies m.b.t. de retourzending kunnen verstrekken en daarnaast op de hoogte zijn dat we een zending kunnen verwachten. 

Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track en Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

Om je product te retourneren, stuur dan een mail naar: susan.amsterdam.contact@gmail.com met de mededeling dat je wilt retourneren. Wij zullen dan het retourformulier toesturen.

 

Voor 23:00 besteld = Vandaag verzonden
Meer dan 2550 tevreden klanten
30 dagen bedenktijd